Dryfree utamana sells dehydrator, dryers surya, mesin dryer pompa panas sarta + panas dryer pompa surya.

System Kembang garing Jeung Cai Pamulihan

Pondok Description:

The dryer with water recovery system has special design to keep natural color for dried products.At same time,assuring the product quality to past lab test with green-food standard.The water recovery system can recover about 40% more or less essential oil. Advantage 1.Equipment per unit processing capacity in 600-700kg of flowers. 2.The processing time of each device is controlled within 18hours. 3.The drying temperature of the equipment should be adjusted flexible between 30degrees and 65de...


jéntré produk

Spesifikasi teknis

Service sanggeus-jualan

The dryer kalawan sistem recovery cai boga rarancang husus tetep warna alami pikeun garing products.At waktu anu sarua, assuring kualitas produk jeung test lab kaliwat kalawan héjo-dahareun standard.The Sistim recovery cai bisa cageur ngeunaan minyak 40% leuwih atawa kirang penting.

Sistim garing kembang

Kauntungannana

1.Equipment per kapasitas processing Unit di 600-700kg kembang.
2.The waktos ngolah unggal alat keur dikawasa dina 18hours.
3.The hawa drying pakakas nu kudu disaluyukeun fléksibel antara 30degrees na 65degrees, sarta suhu kudu dikawasa jadi akurat.
4.The Sistim sirkulasi hawa panas sakabeh pakakas kudu dirancang ilmiah pikeun mastikeun yén bahan drying di seragam jeung boga sudut maot.
5.The gas panas nu dihasilkeun ku alat-alat salila prosés ngolah na drying kalawan komponen aktif kudu condensed kaluar dina kontak manner.Direct timely jeung (cair cell) cair condensing merlukeun pamakéan bahan baja 304stainless (kaasup baki recovery, a pipe diversion, bak gudang, jsb.) pikeun mastikeun yén cair condensed teu terkontaminasi.
6.The cooling suhu cai tina sirkulasi cooling cai dipake dina condenser nyaeta handap 15degrees, asor tina gas baseuh ngasupkeun condenser nyaeta ngeunaan 50degrees tur asor téh leuwih ti 70% .The asor gas sanggeus kondensasi anu diperlukeun pikeun diréduksi jadi kira 40% rasio ngahasilkeun cai .The kembang seger anu kira 40%.

rinci produk

Sistim garing kembang

aplikasi

The dryer kalawan sistem recovery cai bisa dipaké pikeun kembang garing, Sayuran jeung bumbu husus.
(1) Kembang: kayaning acuk, Chrysanthemum, Lavender, Malati, jsb.
(2) sayuran Special: Sapertos dinten bakung, daun Seroja, daun mint, jsb.
(3) bumbu: poria Cocos, caulis dendrobi, ginseng, jsb.
Sistim garing kembang

poto proyék

Rose drying di Bulgaria

Sistim garing kembang

Chrysanthemum drying di Guizhou

Sistim garing kembang

DRYFREE Dried rose flower machine



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • barang  suhu luhur kalawan dehumidity terpadu pompa panas mesin garing
    mode DF / HP-12 / R 
    Kakuatan tipe sumber 380V / 3N- / 50HZ
    compressor kakuatan input 12HP
    merek lebak kabayang ti Amérika
    ngetik Ditutup vortex compressor
    Evaporator aluminium hidrofilik foil leungeun baju
    Condenser aluminium hidrofilik foil leungeun baju
    panas dipeunteun KW 36
    ayeuna dipeunteun A 18
    suhu maksimum / dipeunteun suhu 85/80
     volume keusikan refrigerant KG 4.5 * 2
    kaayaan suhu ambient -60
    ukuran pompa host panas (mm) 2500 * 1400 * 1500
    pompa wakil mesin panas (mm) /
    beurat alat KG 500
    sora Db (A) 55
    suhu maksimum haseup 115
    tekanan samping haseup Mpa ≦ 2,35
    backpressure Mpa ≧ 0.05
    kipas aliran Axial Kakuatan (KW) 0,75 * 1 / 1,1 * 1
    spésifikasi 380V / 3N- / F500
    volume hawa (m3) 10000-15000
    tingkat waterproof abdi
    Ketik panyalindungan shock listrik IP * 4
    Ukuran gabungan kuningan /
    asesoris baku Instruksi / Kartu jaminan / Akte

    1.Providing suhu luhur produk pompa panas diulas ku harta alus teuing jeung téhnologi ngarah éksklusif.

    2.Building Sistim ngarojong teknis lengkep ngaliwatan latihan teknis na jasa rundingan.

    3.Supporting mangga buka balik biasa na rencana pangropéa.

    4.Providing husus-ditugaskeun jasa jalma tracing pikeun mastikeun komunikasi alus tur koordinasi sareng klien.

    5.Committing mun nyadiakeun 1 taun jaman jaminan produk bébas tur pakait suku cadang.

    6.Gradually nalungtik & berkembang ngaronjatkeun produk, téhnologi jeung leyuran.

    pengiriman barang dryer

    service3

    Dryfree salawasna bakal disiapkeun pikeun nyadiakeun Anjeun layanan urang. Urang nyadiakeun Anjeun layanan bagian cadang keur 24 jam sapoé jadi anjeun bisa cageur produksi gancang sarta timely jeung fittings timely disadiakeun ku urang. Bisa nganterkeun fittings ilahar dipaké ti gudang kami di Dongguan dina day.And ayeuna urang ogé bisa ménta agén jeung mitra di wewengkon béda jeung pitulung kami kalayan sanggeus-diobral service.We anu well-ngalaman dina proyék sanggeus-jualan manajemén layanan na dipuji ku klien.

    The alus teuing, timely sarta jawab jasa saatos-jualan téh salah sahiji merk Dryfree urang pangajén modeu.

    Dryfree baris nyadiakeun Anjeun sareng jasa unggulan sanggeus-jualan, euweuh urusan kumaha paménta pamasaran geus robah. Sakali anjeun sorangan parabot Dryfree urang, insinyur jasa saatos-jualan kami baris nyadiakeun garansi pangajén pengkuh keur investasi Anjeun.

    pakét-of-dryer2

    Produk patali