Dryfree utamana sells dehydrator, dryers surya, mesin dryer pompa panas sarta + panas dryer pompa surya.

Profil Perusahaan

Dryfree nyaeta pabrik munggaran Cina urang specializing dina produksi dehydrator, dryers surya, mesin dryer pompa panas sarta solar + dryer pompa panas, nu dipaké pikeun tegalan buahan, kembang, produk tatanén, bumbu, kacang, daging, seafood, produk industri jsb
Our company began to concentrate on the design and installation of drying engineering projects since 2002. In 2006, we established a factory in Dongguan to concentrate on the design, research and development, production of solar unit and heat pump drying unit. And we pioneered the combination of solar dryer and heat pump drying units to provide the most optimized new energy drying and energy-saving design scheme for customers.We hope to create more value for our customers and decrease more pollution and increase more green for our world “Work with your need, save more energy cost, decrease more pollution.”

tim kami

Dina raraga ngaronjatkeun kagancangan respon paménta customer tur ningkatkeun sistem layanan, pausahaan urang geus ngadegkeun cabang di loba propinsi jeung Kotamadya di Cina, ngayakeun pelatihan teknis na pasar keur hadé ngawula konsumén.

Naha milih kami

RD

innovation01   Urang kudu stabil R & D ibukota input.The kuat sarta komprehensif R & Tim D deeply ngartos paménta klien '.

production01   Kami geus ogé dilatih tim produksi, stabil sarta dipercaya Sistim ranté suplai alus teuing jeung sistem kadali kualitas ketat.

experience01   Dryfree gaduh 15 taun pangalaman industri drying sarta ngalayanan réwuan konsumén di ampir 150 industries.There téh leuwih ti 3000 kasus suksés.

technical01   Urang baris nyadiakeun Anjeun dina situs jasa jeung technicians proyék ngalaman.

on-site service
ct

Leadership01   Tim kapamimpinan urang gaduh bisnis canggih tur konsep manajemen, euyeub pangalaman operasi perusahaan jeung prakték manajemén proyék rékayasa.

service01   Nyadiakeun husus-ditugaskeun jasa jalma tracing pikeun mastikeun komunikasi alus tur koordinasi sareng klien.