Dryfree kryesisht shet dehydrator, tharëse diellore, makina tharëse pompë ngrohje dhe diellore + pompë ngrohje tharëse.
 • Tharëse familjare solare e integruar 40-60kg

  Tharëse familjare solare e integruar 40-60kg

 • Full-Automatik Heat Pump Sistemit Kimik

  Full-Automatik Heat Pump Sistemit Kimik

 • 300 kg familje Solar Heat Pump tharëse

  300 kg familje Solar Heat Pump tharëse

 • Solar + Backup Machine Heat Pump tharëse

  Solar + Backup Machine Heat Pump tharëse

 • Industrial llum thatë dhe Dehumidify Machine

  Industrial llum thatë dhe Dehumidify Machine

 • Steam-Bëni CPC diellore dhe Heat Pump Machine

  Steam-Bëni CPC diellore dhe Heat Pump Machine

 • 800kg Commercial Heat Pump tharëse

  800kg Commercial Heat Pump tharëse

 • Tube Paper Industrial Ose Wood Dry Machine

  Tube Paper Industrial Ose Wood Dry Machine

 • Sistemi lule thatë me Rimëkëmbjes e ujit

  Sistemi lule thatë me Rimëkëmbjes e ujit

 • Frutat thatë dhe Dehumidify Machine

  Frutat thatë dhe Dehumidify Machine

 • Më e lartë Machine Dehumidify Fish Dry

  Më e lartë Machine Dehumidify Fish Dry

 • Dehydrator 1500kg Customized Commercial

  Dehydrator 1500kg Customized Commercial