Dryfree kryesisht shet dehydrator, tharëse diellore, makina tharëse pompë ngrohje dhe diellore + pompë ngrohje tharëse.
  • 800kg Commercial Heat Pump tharëse

    800kg Commercial Heat Pump tharëse