Dryfree utamané sadean dehydrator, dryers solar, mesin pengering pump lan + panas dryer pump solar.
  • 40-60kg Pengering Kulawarga Terintegrasi 40-60kg

    40-60kg Pengering Kulawarga Terintegrasi 40-60kg

  • Full-otomatis Marine System Garing

    Full-otomatis Marine System Garing

  • 300kg Domestik Solar Marine Dryer

    300kg Domestik Solar Marine Dryer

  • Solar + Gawe serep Machine Marine Dryer

    Solar + Gawe serep Machine Marine Dryer

  • Industrial endhot Garing Lan Dehumidify Machine

    Industrial endhot Garing Lan Dehumidify Machine

  • Uap-Priksa CPC Solar Lan Marine Machine

    Uap-Priksa CPC Solar Lan Marine Machine

  • 800kg Commercial Marine Dryer

    800kg Commercial Marine Dryer

  • Industrial Tube Paper Utawa Kayu Garing Machine

    Industrial Tube Paper Utawa Kayu Garing Machine

  • Sistem kembang Garing Kanthi Water Recovery

    Sistem kembang Garing Kanthi Water Recovery

  • Woh-wohan Garing Lan Dehumidify Machine

    Woh-wohan Garing Lan Dehumidify Machine

  • Luwih Machine Dehumidify Fish Garing

    Luwih Machine Dehumidify Fish Garing

  • Dehydrator 1500kg Customized Commercial

    Dehydrator 1500kg Customized Commercial