Dryfree utamané sadean dehydrator, dryers solar, mesin pengering pump lan + panas dryer pump solar.

Sistem kembang Garing Kanthi Water Recovery

Short Description:

The dryer with water recovery system has special design to keep natural color for dried products.At same time,assuring the product quality to past lab test with green-food standard.The water recovery system can recover about 40% more or less essential oil. Advantage 1.Equipment per unit processing capacity in 600-700kg of flowers. 2.The processing time of each device is controlled within 18hours. 3.The drying temperature of the equipment should be adjusted flexible between 30degrees and 65de...


Detail produk

Specifications Technical

SERVICE sawise-SALES

Pengering karo sistem Recovery banyu wis desain khusus kanggo njaga alam werna kanggo pepe products.At wektu sing padha, assuring kualitas produk kanggo test Lab kepungkur karo ijo-pangan standard.The sistem Recovery banyu bisa waras bab lenga 40% luwih utawa kurang penting.

sistem garing kembang

Advantage

1.Equipment saben kapasitas Processing unit ing 600-700kg kembang.
2.The wektu proses saka saben piranti kontrol ing 18hours.
3.The suhu pangatusan saka peralatan kudu diatur fleksibel antarane 30degrees lan 65degrees, lan suhu sing kontrol bakal kanthi.
4.The sistem sirkulasi udara panas kabèh saka peralatan kudu dirancang scientifically kanggo mesthekake yen materi pangatusan ing seragam lan ora amba mati.
5.The gas panas diprodhuksi dening peralatan sak proses Processing lan pangatusan karo komponen aktif kudu kakondensasi metu ing kontak manner.Direct pas wektune karo (Cairan sel) Cairan condensing mbutuhake panggunaan material baja 304stainless (kalebu tray Recovery, pipo pangalihan, nawakke panyimpenan, etc.) kanggo mesthekake yen cairan kental ora ono racune.
6.The cooling suhu banyu saka sirkulasi banyu cooling digunakake ing condenser iku ngisor 15degrees, asor saka gas udan ngetik condenser kira 50degrees lan asor luwih saka 70% .Sing asor saka gas sawise kondensasi dibutuhake kanggo dadi suda kanggo 40% aspek ngasilaken banyu .Ing kembang seger kira 40%.

rincian Product

sistem garing kembang

aplikasi

Pengering karo sistem Recovery banyu bisa digunakake kanggo kembang garing, sayuran lan Jamu khusus.
(1) Bunga: kayata mawar, chrysanthemum, Lavender, Jasmine, etc.
(2) sayuran Special: Kaya dina Lily, rwaning lotus, rwaning Mint, etc.
(3) Jamu: poria Cocos, caulis dendrobi, ginseng, etc.
sistem garing kembang

foto project

Rose pangatusan ing Bulgaria

sistem garing kembang

Chrysanthemum pangatusan ing Guizhou

sistem garing kembang

DRYFREE Dried rose flower machine



  • Previous:
  • Next:

  • item  suhu dhuwur karo dehumidity Integrasi pump mesin garing
    mode DF / HP-12 / R 
    Power jinis sumber 380V / 3N- / 50HZ
    kompresor daya input 12HP
    Brand Lebak setir saka Amerika
    Koleksi Ana vortex kompresor
    Evaporator aluminium hidrofilik foil kantong
    kondensator aluminium hidrofilik foil kantong
    panas dirating KW 36
    saiki dirating A 18
    suhu maksimum / dirating suhu 85/80
     volume Isi refrigerant KG 4.5 * 2
    kondisi suhu sekitar -60
    Size pump inang panas (mm) 2500 * 1400 * 1500
    pump kosok mesin panas (mm) /
    bobot peralatan KG 500
    Noise Db (A) 55
    suhu maksimum Exhaust 115
    meksa sisih Exhaust MPa ≦ 2.35
    backpressure MPa ≧ 0,05
    penggemar aliran aksial Power (KW) 0.75 * 1 / 1.1 * 1
    Keterangan 380V / 3N- / F500
    volume Air (M3) 10000-15000
    tingkat Waterproof Aku
    Ketik saka pangayoman elektrik kejut IP * 4
    Gedhéné peserta Kuningan /
    aksesoris Kamar Instruction / kertu babar pisan / certificate

    1.Providing suhu dhuwur produk pump Bintang dening property banget lan teknologi anjog istimewa.

    2.Building sistem ndhukung technical lengkap liwat latihan technical lan layanan rembugan.

    3.Supporting riko bali biasa lan rencana pangopènan.

    4.Providing khusus diutus layanan wong jiplakan kanggo mesthekake komunikasi lan sesambungan karo klien.

    5.Committing kanggo nyediakake 1 taun wektu babar pisan produk free lan cocog spare parts.

    6.Gradually nggoleki & ngembangaken lan nganyarke produk, teknologi lan solusi.

    kapal dryer

    service3

    Dryfree tansah bakal disiapake kanggo nyediakake layanan kita. We sumber sampeyan layanan bagean nyisakke kanggo 24 jam dina supaya sampeyan bisa waras produksi cepet lan pas wektune karo fittings pas wektune diwenehake dening kita. Kita bisa ngirim fittings umum digunakake saka kita Warehouse ing Dongguan ing day.And saiki kita uga bisa takon agen lan partners ing wilayah beda kanggo bantuan kita karo sawise-sale service.We sing uga-ngalami ing project sawise-sales Manajemen layanan lan ngalembana klien.

    Ing banget, pas wektune lan tanggung jawab layanan sawise-sales iku salah siji saka account Dryfree kang penghargaan mode.

    Dryfree bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan banget sawise-sales, ora prakara cara dikarepake marketing diganti. Sawise sampeyan duwe peralatan Dryfree kang, engineers layanan sawise-sales kita bakal nyedhiyani njamin penghargaan ngengkel kanggo investasi.

    paket-of-dryer2

    Related Produk