Dryfree utamané sadean dehydrator, dryers solar, mesin pengering pump lan + panas dryer pump solar.

company profile

Dryfree punika pabrik kapisan China kang wasis ing produksi dehydrator, dryers solar, mesin pengering pump lan solar + dryer pump, kang digunakake kanggo garing woh, kembang, produk tetanèn, Jamu, perkakas, daging, laut, produk industri etc.
Our company began to concentrate on the design and installation of drying engineering projects since 2002. In 2006, we established a factory in Dongguan to concentrate on the design, research and development, production of solar unit and heat pump drying unit. And we pioneered the combination of solar dryer and heat pump drying units to provide the most optimized new energy drying and energy-saving design scheme for customers.We hope to create more value for our customers and decrease more pollution and increase more green for our world “Work with your need, save more energy cost, decrease more pollution.”

tim

Supaya nambah kacepetan nanggepi dikarepake customer lan nambah sistem layanan, perusahaan kita wis ditetepake cabang akeh provinsi lan munisipalitas ing China, nyekeli technical training lan pasar kanggo luwih ngawula pelanggan.

Apa milih kita

RD

innovation01   We kudu stabil R & D ibukutha input.The kuat lan lengkap R & tim D rumiyin mangertos dikarepake klien '.

production01   Kita uga dilatih tim produksi, stabil lan dipercaya sistem sumber chain banget lan sistem kontrol kualitas ketat.

experience01   Dryfree duwe 15 taun pengalaman saka industri pangatusan lan ngawula kanggo ewu pelanggan ing 150 industries.There sing luwih saka 3000 kasus sukses.

technical01   Kita bakal nyedhiyani sampeyan ing situs layanan karo teknisi project experienced.

on-site service
ct

Leadership01   Kepemimpinan tim kita duwe bisnis majeng lan konsep manajemen, sugih pengalaman operasi perusahaan lan laku Manajemen project engineering.

service01   Nyediakake khusus diutus layanan wong jiplakan kanggo mesthekake komunikasi lan sesambungan karo klien.